Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

6 dolog, ami nem hiányozhat az autódból! – Autós Ajándékok benzinvérű Férfiaknak Nőknek

2022. 11. 09. 13:24:31

Sokunknak az autó nem csak egy munkaeszköz, hanem egy társ is a mindennapokban. Ő vigyáz ránk az úton, és mi pedig óvjuk őt és karbantartjuk, szervízbe visszük, veszünk néha jobb üzemanyagot, lemossuk, odafigyelünk rá.

A legtöbb esetben sok autós kiegészítőt tartunk a kocsiban, ami kényelmesebbé vagy épp biztonságosabbá teszi az utazásunkat, de most mutatunk 6 olyan autós eszközt, aminek kötelező a kocsiban lenni.

 

Árnyékoló, napellenző

A napellenzőket általában oldalsó ablakokra tesszük, így a nyári nagy melegben kevésbé éri bőrünket a nap erős sugara. A szélvédőre helyezhető árnyékolónak nyáron és télen is nagy szerepe van, főleg annak a típusnak, amit kívülről kell a szélvédőre helyezni. Nyáron nagyon sokat visszafog a kint melegből, több fokkal kevesebb fog lesz az autóban, mint nélküle. Télen pedig az ablakra helyezve, nem fagy le a szélvédő vagy épp egyetlen mozdulattal megszabadulhatunk a ráesett hótól.

Itt találod az autós árnyékolókat!

 

Jégkaparó

Ha már a cikk írása novemberre esett, hamarosan jönnek a hajnali fagyok, és mínuszok. Ha szabadég alatt áll az autó, akkor reggelente biztos a kapargatás. Vagy a szélvédőn, vagy az oldal ablakokon.

Kezed épsége érdekében érdemes beszerezni egy kesztyűs jégkaparót, így nem fagy el a kezed 5 perc kaparás után.

Itt találod az autós jégkaparókat!

 

Autóillatosítók

Milyen jó az, amikor beülsz az autóba és illatozik, tiszta és érezteti, hogy figyelnek rá. Sokkal jobb az út egy finom illatosítóval

Itt találod az autóillatosítókat!

 

Autós telefontartók és kábelek

Manapság a telefon annyira központi szerepet kapott, hogy a kocsiban is biztos helye van. Kihangosításnál vagy épp Navigáció esetén az egyik legjobb pozíció, ha szem előtt van a telefon és nem kell kézben tartani. Ehhez egy jó mobiltartó elengedhetetlen. Egy hosszú út során pedig a töltéséről is gondoskodni kell.

Itt találod az autós mobiltartókat!

 

Autós fedélzeti kamera

Ha sokat, ha keveset megyünk az autóval, nagyon hasznos kiegészítő a fedélzeti kamera, ami baleset esetén kizárólagosan tudja bizonyítani ki hibázott. Érdemes beszerezni!

Itt találod az autós Fedélzeti kamerákat!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Reklámajándék ötletek