Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

7 eszköz, amivel könnyebb Túrázni, Kirándulni

2022. 09. 13. 11:43:00

Így ősszel egyre többet megyünk kirándulni, ami nem is csoda, hiszen az erdő ilyenkor a legszínesebb, igazán különleges hatást kelt. Sárguló falevelek, vastag avarréteg, nappal még kabátban meleg idő, ami estére már elég hűvössé válik. Mindenki látja maga előtt ezt a tájt.

Akik rendszeresen járnak túrázni, nekik valószínűleg minden kiegészítőjük megvan az erdő-járáshoz, de akik csak egy-két havonta mennek, vagy ritkábban, azoknak ajánlunk pár túrázási kiegészítőt, amivel nem csak kényelmesebbé válik a túrázás, de komfortosabban fogjuk rugdosni a faleveleket az úton. :)

 

Összegyűjtöttünk 7 olyan túrázási kiegészítőt, ami jó ha Nálad van a kirándulás során.

 

Hátizsák

Egy kényelmes hátizsák az egyik legfontosabb kiegészítő a túra során. Hiszen benne van az étel, ital, és a többi holmi is a túrához. Fontos, hogy olyat válassz, ami el van látva legalább vízlepergető réteggel, és lehetőség szerint, kemény párnás résszel kapcsolódik a válladhoz, hátadhoz.

Ide kattintva éred a különböző nagyságú és színű hátizsákokat!

 

Termosz, Thermo bögre

Nincs is jobb érzés, amikor felértél a csúcsra, vagy épp csak megálltál egy padnál pihenni, és meleg teát tudsz inni. Az egész tested hálás lesz érte. A termoszok segítenek a teát melegen tartani, míg a thermo bögrék segítségével meg tudod osztani a meleg teát a többiekkel is, anélkül, hogy égetné a kezüket.

Ide kattintva éred el a termoszokat, és thermo bögréket!

 

Kabátok, Mellények, Esőkabát

Az őszi kirándulás pont olyan, hogy nem tudod, mit vegyél fel. Amikor indulsz, még hideg van, ezért jó a kabát, de napközben – főleg mozgás közben – túl meleg lesz a kabáthoz, ekkor jól jönne egy mellény, hiszen a szél attól még fújhat. A „legjobb” akkor történik, amikor az erdő közepén el kezd szakadni az eső. Ilyenkor hasznos, ha a hátizsákodból előkapod az esőkabátot.

A linkekre kattintva megtalálod a számodra megfelelő Kabátot vagy mellényt.

 

Sétabot

Főleg idősebbeknek, vagy nagy távot megtevő túrázóknak ajánlott kiegészítő, ami leveszi a teher egy részét a lábakról, derékról, így sokkal több utat tudunk megtenni fájdalom nélkül.

Ide kattintva vásárolhatók meg a sétabotok!

 

Távcső és Iránytű

A távcső és iránytű nagy segítség lehet, és nem csak ha éppen eltévedsz, hanem akkor is, ha éppen családdal mész túrázni. Sokkal különlegesebbé tehető az élmény, ha közben megálltok madarakat vagy távoli helyeket leskelődni, vagy épp elmagyarázni az égtájakat, az észak és a moha kapcsolatát.

Ide kattintva megtalálod ezeket az eszközöket!

 

Polár takaró

A polár takaró, csoda egy találmány. Elég vékony és könnyű, ennek ellenére nagyon nagy meleget képes adni. Nagyon hasznos, egy őszi piknikhez, vagy egy kis pihenő alkalmával is, amikor már hűvösebb van. ( Otthon a kanapén is kiváló meleget nyújt olvasás közben)

Ide kattintva megtalálod a Neked tetsző polár takarót!

 

Kések és Szerszámok

Mindig jó, ha mindenre felkészülsz, ami történhet egy túra során. Nyilván nem egy vaddisznótámadásra, de nagyon sok más esetben hasznos kiegészítő tud lenni, egy kis bicska vagy épp egy többfunkciós szerszám, ami kis helyen elfér, mégis nagy segítség tud lenni.

Ide kattintva megtalálod őket!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Reklámajándék ötletek