Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ajándék ötletek Valentin napra

Minden évben eljön a nap, amikor a férfiak rettegnek attól, hogy mit kellene venni a kedvesüknek, ami több, mint egy virág. De ez igaz fordítva is, amikor a nők keresik a lehető legjobb ajándékot párjuknak.

Ha nem egy Neked kényelmes ajándékot szeretnél vásárolni megint (Pl. csoki, virág, bor vagy valami rövid ital), hanem olyat, amit valóban használni fog a Párod, akkor olvasd tovább ezt a cikket.

 

Mi a titka megfelelő ajándéknak?

  • A fő elvünk, hogy ne csak egy ajándék legyen, hanem kötődjön is az ajándékozotthoz, legyen olyan amit használni is fog, nem csak egy kacat. 
  • Bármit is választunk, adjunk mellé egy egy szál virágot. 
  • Amikor átadjuk, ne csak azt mondjuk, hogy Boldog Valentin napot, hanem indokoljuk meg, miért ezt választottuk. Például tudom hogy már rég akartál egy stresszlabdát, ez vigyáz a szívedre. Vagy ha tudod, hogy folyton főzés közben bepiszkolja a ruháját, akkor egy piros kötényt, ha tönkrement az esernyője akkor egy új piros esernyőt, ha szereti a kulcstartókat, akkor egy szívecskés kulcstartót. stb.
  • Ne késsünk el az átadással. Az itt található termékek raktáron vannak, azonnal tudjuk küldeni őket. 
  • Tekintsünk ezekre az alkalmakra, lehetőségként, hogy még jobban kifejezzük szeretetünket, és ne kötelességként, ha ezt elfogadjuk, akkor könnyebb lesz kiválasztani az ajándékot. 

 

Most 2022.02.14 –ig minden Valentin napi termékünk árát 10%-kal csökkentjük. Nézd át őket ide kattintva.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Reklámajándék ötletek