Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Egyedi Reklámajándék ötletek Férfiaknak

Mi, a Bernádreklám-nál törekedünk arra, hogy csak minőségi és hasznos ajándékok találjanak gazdára. Emiatt összeszedjük minden ajándék típusnál azokat a lehetőségeket és okosságokat, amelyek azt segítik, hogy a megfelelő ajándékot adjuk, a megfelelő személynek, a megfelelő alkalomból.

A mostani a cikkben a Férfias Reklámajándékokkal foglalkozunk.

(El kell, hogy mondjuk, hogy a cikkeink szubjektív véleményt tükröznek!)

 

 

Milyen férfiaknak szánt reklámajándékokról van szó?

 

Ha férfiaknak szeretnénk ajándékot adni, akkor mindig bor vagy valamilyen alkohol jön szóba, mint ajándék, pedig sokkal nagyobb kínálat van férfi ajándékok terén.

Ha célközönségünk javarészt férfi, akkor az alábbi reklámajándék ötletek lesznek a befutók.

Autós kiegészítők, eszközök, Elemlámpák, Kések, Szerszámok, Kulcstartók, Öngyújtók

 

Milyen alkalomból adjuk ajándékba az Autós kiegészítőket, Szerszámokat, Kulcstartókat, Elemlámpákat, Késeket?

 

Két külön esetet különböztetnék meg:

Az egyik, amikor egy-egy kollégának adjuk ajándékba, például, születésnapra, vagy, hogy már egy éve dolgozik nálatok, egy nagyobb siker elérésére. Ilyen esetben érdemes egyedi logóval is ellátni az ajándékot. Jó pont, ha vagy cég vagy az ő hobbijába vág az ajándék.

A 2. eset, amikor ezeket az eszközöket reklámajándékként használjuk fel. Kitelepülésen, rendezvényen, börzén való részvétel esetén kötelező, hogy repiajándékokat adjon a cég. Az ilyen szóróajándékok emelik cégünk márkáját, és emlékezetessé teszik cégünket leendő ügyfeleink fejében. Reklámajándék esetében mindig ajánljuk, hogy egyedi logóval lássuk el az irodai kiegészítőket. Olyat adjunk, amit sokáig megtartanak és nem a kukába végzik.

A legjobb reklámajándékok a témakörben:
Kulcstartók, Elemlámpák, Autós kiegészítők

 

Logózva vagy anélkül kérjük?

 

Itt a webshopban meg lehet úgyis rendelni a irodai kiegészítő ajándékokat, ahogy a képen szerepel, de lehet rá kérni extra szövegezést, logót vagy bármilyen mintát. Ezzel teljesen egyedivé tudjuk varázsolni. Akár egy Boldog szülinapot, 5. Évfordulóra jól tud mutatni rajta. Céges logóval, szlogennel pedig a rendezvényeket, irodát tudja elvarázsolni.

 

Nézd meg őket ide kattintva!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Reklámajándék ötletek