Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Emblémázási technológiák

Emblémázási technológiák bemutatása

Hímzés (kód: BR)

 

 

 

 

A hímzést a textiltermékek egyediesítésére használjuk, melynek eredményeképpen tartós és kiváló minőségű nyomatokat hozunk létre egy automata hímzőgéppel, amely a szálakat tű segítségével az anyagba ölti. A korlátozott szálszín miatt a Pantone egyezés nem érhető el.

 

Kerámia nyomtatás (kód: C)

 

 

 

 

A kerámia nyomtatás a bögrék, üveg- és bizonyos fémtárgyak emblémázásra szolgál, magas hőmérsékleten égetett speciális kerámiafestékek felhasználásával. A logót a transzfernyomtatáshoz hasonlóan visszük fel, majd kemencében kiégetjük.

 

Kerámia tamponnyomás
(kód: CP)

 

 


A kerámia tamponnyomás költséghatékony emblémázási eljárás kerámia- és üvegtermékekre, speciális festékekkel. Legfeljebb két színnel nyomtatott, közepes méretű logókhoz alaklamas.

 

Digitális nyomtatás (kód: DG)

 

 

 

 

A digitális nyomtatás a papírtermékek és a papírbetétek fotóminőségben való nyomtatására szolgál. A papírbetétek különböző méretűek és formájúak lehetnek.

 

Epoxy matrica (kód: DO)

 

 

 

 

Az epoxy matrica egy egyedülálló nyomtatási technológia, melynek során a full-colour nyomtatott matricákat 2-komponensű gyantával borítjuk. Ennek eredményeként a kezelt matrica háromdimenziós megjelenésű lesz. Az epoxy matrica logók egyedi alakzatokban is készíthetők, és ellenállnak az UV sugárzásnak.

 

Gravírozás (kód: E)

 

 

 

 

A gravírozás lézert használ a termék felületének emblémázására. A termék felszínébe gyakorlatilag beleég a logó. Még a kis logók is nagyon pontosan nyomtathatóak így. A gravírozás fém, fa, üveg és bizonyos műanyag termékek esetében alkalmazható.

 

Dombornyomás (kód: O)

 

 

 

 

A dombornyomás egy elegáns emblémázási eljárás, melynek során az anyag felületét változtatjuk meg, hogy 3D-s megjelenést hozzunk létre. Ezt a hatást úgy érjük el, hogy egy speciálisan elkészített szerszámot nyomunk a termék felületére.

 

Tamponnyomás (kód: P)

 

 

 

 

A tamponnyomás a legnépszerűbb, hagyományos tinta alapú emblémázási módszer. Ez a technológia szilikon tampont használ a tinta átvitelére a kiválasztott tárgyra, finom részletekkel és nagy pontossággal. Anyagok széles skálájára alkalmazható. A tamponnyomás lehetővé teszi ívelt felületek nyomtatását is.

 

Rainbow engraving (kód: RE)

 

 

 

 

A színes gravírozás egy speciális lézergravírozási technológia, amely különböző hullámhosszúságú lézersugarakat használ, hogy színes nyomatokat érjen el a fémtárgyakon, festékek vagy vegyszerek használata nélkül.

 

Körszitázás (kód: RS)

 

 

 

 

A körszitázás egy speciális nyomtatási mód palackok emblémázására. A hengeres szitanyomógép a terméket a sablonnal párhuzamosan forgatja, ami folyamatos nyomatokat eredményez a termék felületén.

 

Szitanyomás (kód: S)

 

 

 

 

A szitanyomás hagyományos, tintaalapú emblémázási eljárás, lapos vagy laposra simítható termékek nyomtatására, nagyon tartós nyomattal és nagy színpontossággal. A szitanyomtatás során a festéket közvetlenül a termék felületére préseljük egy szitán keresztül, majd hőkezeléssel rögzítjük.

 

Szublimáció (kód: SU)

 

 

 

 

A szublimációs nyomtatás egy színes, digitális emblémázási technika fényképminőséggel. A mintákat speciális tintával nyomtatjuk transzferpapírra, majd a termék felületére vasaljuk. A szublimáció csak világos színű poliészter és szublimációs bevonatú termékek esetében alkalmazható.

 

Transzfernyomás (kód: T)

 

 

 

 

A transzfernyomás a hagyományos szitanyomáson alapul, azonban ahelyett, hogy közvetlenül a tárgyra nyomtatnánk, a grafikát előbb transzferpapírra nyomtatjuk, majd hőprés segítségével visszük fel a termékre. A transzfernyomtatás a termékek széles skálájára alkalmazható, és számos előnye van a szitanyomással szemben.

 

UV led technológia (kód: UV)

 

 

 

 

Az UV LED-es nyomtatás egy színes, digitális emblémázási eljárás, amely UV-fénnyel rögzített tintákat használ. A logókat nagy felbontásban közvetlenül a termék felületére nyomtatjuk, ami azonnali fotóminőséget eredményez.

 

Vision film nyomtatás (kód: VF)

 

 

 

 

A vision film nyomtatás egy speciális technika napszemüveg lencsék egyediesítésére. Az emblémázási folyamat során digitálisan nyomtatott és perforált fóliát alkalmazunk, ami nagyfokú testreszabhatóságot tesz lehetővé.

 

Vinyl matrica (kód: VS)

 

 

 

 

A vinyl matricák digitálisan nyomtatott, színes, öntapadó matricák, amelyek különböző, egyébként nehezen nyomtatható termékekre is alakalmazhatóak. A vinyl matricák a logóknak megfelelően különböző méretűek és formájúak lehetnek.

 

White printing (kód: WP)

 

 

A white prining egy speciális full-coulor nyomtatási technológia fehér termékekre, amely transzfernyomtatáson alapul.

 

Kerámia white printing
(code: WPC)

 

 


A kerámia white printing egy speciális full-colour nyomtatási technológia fehér alapszínű kerámia termékekhez. Az eljárás a kerámianyomtatáson alapul.