Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

2023. 05. 05. 09:43:59
Vitalitás termékek, mint Reklámajándék, melyek ezek?

A vállalkozások számára egyre nagyobb kihívást jelent, hogy megtalálják a megfelelő reklámajándékot, amely pozitív hatással lehet az ügyfélkörre és segíthet növelni a márka ismertségét. Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a vitalitás termékek, amelyek nemcsak hasznosak, de esztétikusak és kellemes élményt nyújtanak a mindennapok során.

2023. 04. 06. 09:13:32
Milyen kütyüt vegyünk reklámajándékként? (Pendrive, Power bank, tech eszközök)

A reklámajándékok használata egy hatékony marketing stratégia lehet, amely segít növelni a márka ismertséget és az ügyfélkapcsolatokat. Az okostelefonok és egyéb technikai eszközök általános elterjedésével az olyan reklámajándékok, mint a power bankok és az USB eszközök egyre népszerűbbek lettek a cégek körében. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes ezeket a termékeket feliratozni cégeknek.

2023. 03. 07. 07:58:03
Reklámpólók, ingek mint reklámajándék. Miért jó választás?

A reklámajándékok elengedhetetlenek az üzleti világban, mivel segítenek a cégeknek növelni a márkaismertséget, megerősíteni az ügyfélkapcsolatokat és elősegíteni a visszatérő üzletet. A pólók, ingek, esernyők, sapkák és kesztyűk olyan reklámajándékok, amelyek szintén hasznosak lehetnek a cégek számára, ha a megfelelő módon vannak feliratozva.

2023. 02. 15. 09:02:24
Táskák, mint reklámajándék. Miért jó választás?

Összességében a reklámajándékok kiváló módját jelentik annak, hogy a cégek megerősítsék a márkaismertségüket, növeljék az ügyfélhűséget és az ügyfélbázist. A táskák, mint reklámajándékok, különösen hatékonyak lehetnek ebben a folyamatban, mivel sokoldalúak, hosszú ideig használhatóak.

2022. 11. 09. 13:24:31
6 dolog, ami nem hiányozhat az autódból! – Autós Ajándékok benzinvérű Férfiaknak Nőknek

Sokunknak az autó nem csak egy munkaeszköz, hanem egy társ is a mindennapokban. Ő vigyáz ránk az úton, és mi pedig óvjuk őt és karbantartjuk, szervizbe visszük, veszünk néha jobb üzemanyagot, lemossuk, odafigyelünk rá.

A legtöbb esetben sok autós kiegészítőt tartunk a kocsiban, ami kényelmesebbé vagy épp biztonságosabbá teszi az utazásunkat, de most mutatunk 6 olyan autós eszközt, aminek kötelező a kocsiban lenni.

2022. 10. 07. 14:46:02
Hogyan tedd hangulatossá az őszi- téli estéket?

Sokan nem szeretik az őszi téli idő közeledtét, pedig van benne valami megnyugtató. Kintről belépsz a meleg lakásba, főzöl egy forró teát, előveszed a könyvedet vagy épp elindítod kedvenc sorozatodat, bebújsz a jó meleg takaróba és csak élvezed a nyugalmat.

2022. 09. 13. 11:43:00
7 eszköz, amivel könnyebb Túrázni, Kirándulni

Akik rendszeresen járnak túrázni, nekik valószínűleg minden kiegészítőjük megvan az erdő-járáshoz, de akik csak egy-két havonta mennek, vagy ritkábban, azoknak ajánlunk pár túrázási kiegészítőt, amivel nem csak kényelmesebbé válik a túrázás, de komfortosabban fogjuk rugdosni a faleveleket az úton. 

2022. 08. 08. 09:27:00
Itt az iskolakezdés - Mi kell a gyereknek?

Szülőként az augusztus vége már a tanévkezdésről szól. Ebben szeretnénk segíteni.

2022. 07. 29. 09:59:48
5 kötelező strandfelszerelés, ami mindenképp legyen nálad, ha vízpartra mész!

Szerezd be strand felszereléseidet a tőlünk!

Akár magánszemélyként saját használatra vásárolnál be, akár cégként szeretnél saját logóval ellátott stranddal, vízparttal, fesztivállal kapcsolatos reklámajándékkal építeni márkanevedet, a Bernád Reklámajándék segíteni fog benne.

2022. 02. 11. 14:26:49
Egyedi Reklámajándék ötletek Férfiaknak

Ha férfiaknak szeretnénk ajándékot adni, akkor mindig bor vagy valamilyen alkohol jön szóba, mint ajándék, pedig sokkal nagyobb kínálat van férfi ajándékok terén.

2022. 01. 12. 11:15:24
Irodai kiegészítők és eszközök, mint Reklámajándék

Mi, a Bernádreklám-nál törekedünk arra, hogy csak minőségi és hasznos ajándékok találjanak gazdára. Emiatt összeszedjük minden ajándék típusnál azokat a lehetőségeket és okosságokat, amelyek azt segítik, hogy a megfelelő ajándékot adjuk, a megfelelő személynek, a megfelelő alkalomból.

2022. 01. 11. 09:39:33
Ajándék ötletek Valentin napra

Minden évben eljön a nap, amikor a férfiak rettegnek attól, hogy mit kellene venni a kedvesüknek, ami több, mint egy virág. De ez igaz fordítva is, amikor a nők keresik a lehető legjobb ajándékot párjuknak.

2021. 11. 05. 10:02:25
5 legjobb Ötlet Céges Karácsonyi Ajándékra

Sok irodában, munkahelyen tartanak karácsonyi bulikat, rendezvényeket, játékokat. Az egyik ilyen játék a Karácsonyi Húzás. Ilyenkor ugye megajándékozzuk azt, akit húztunk. Ha mázlink van és a legjobb barátunkat húzzuk, akkor tudunk nagyon személyes ajándékot venni neki, de sok esetben egy általános, de szép ajándék is eléri a megfelelő hatást.

2021. 09. 29. 09:57:27
Kreatív reklámajándék ötletet Irodai munkásoknak

A legtöbb reklámajándékot irodai témában szoktak adni kollégáknak, főnöknek. Olyan típusú ajándékot, amit a saját asztalára ki tud tenni, akár díszként, akár használati tárgyként. Az ilyen típusú ajándékok pont olyanok, amivel nem lehet hibázni, hiszen a legtöbb esetben praktikumot adnak, egyedileg tervezve.

2021. 09. 10. 11:57:14
Legnépszerűbb reklámajándékok

2 cég létezik, aki már vett céges, repi ajándékot, és aki majd fog. Nagyképűen hangzik, de valóban ezt tapasztaljuk. Sokszor teljesen kezdő cég a logó megtervezése után azonnal jön és csináltatja a céges polót, bögrét, pendrive-ot, esernyőt stb. A legtöbb esetben csak azért, hogy legyen, és motiválja a végtelenbe csapó munkában.

2021. 08. 17. 16:58:09
Konyhai kiegészítők ajándékba vagy irodai használatra? Segítünk!

Itt találsz minden olyan ajándéktárgyat, aminek bárki örülni fog, aki szokott főzni, sütni. De nem hagyományos, átlagos konyhai kiegészítőket találsz itt, hanem egyedi megjelenésű és praktikus megoldásokat. Legyen szó edényfogóról, konyhai időzítőkről, mérlegekről, kötényekről, só –borsszórókról, vagy akár vágódeszkákról, kötényekről.

2021. 07. 26. 12:19:26
Bögrét, poharat, kávés csészét ajándékba! Mire figyeljek?

Mi, a Bernádreklámnál törekedünk arra, hogy csak minőségi és hasznos ajándékok találjanak gazdára. Emiatt összeszedjük minden ajándék típusnál azokat a lehetőségeket és okosságokat, amelyek azt segítik, hogy a megfelelő ajándékot adjuk, a megfelelő személynek, a megfelelő alkalomból.

A mostani a cikkben a bögrékkel, poharakkal, kávés csészékkel foglalkozunk.

2021. 06. 08. 13:46:41
Milyen a jó reklámajándék férfiaknak?

Próbáljunk meg úgy választani, hogy az ajándék illeszkedjen az ajándékozott ízléséhez, életéhez. Ebben szeretnénk kicsit segíteni, hogy ha férfiak számára vásárolunk ajándékot, akkor mi az, amivel nem lőhetünk mellé.

2021. 06. 08. 13:39:40
Milyen a jó reklámajándék nőknek?

Egy jól megválasztott reklámajándék sok mindent kifejezhet, lehet évfordulós ajándék, nyugdíjba vonulás alkalmából adott ajándék, hónap dolgozója ajándéka, kinevezéssel járó jutalom ajándék.