Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Irodai kiegészítők és eszközök, mint Reklámajándék

Mi, a Bernádreklám-nál törekedünk arra, hogy csak minőségi és hasznos ajándékok találjanak gazdára. Emiatt összeszedjük minden ajándék típusnál azokat a lehetőségeket és okosságokat, amelyek azt segítik, hogy a megfelelő ajándékot adjuk, a megfelelő személynek, a megfelelő alkalomból.

A mostani a cikkben az irodai eszközökkel foglalkozunk.

(El kell, hogy mondjuk, hogy a cikkeink szubjektív véleményt tükröznek!)

 

Milyen irodai kiegészítő, eszközökről van szó?

Ezek az eszközök, ha irodában dolgozol, akkor mindig körülötted vannak, még akkor is ha fel sem tűnik. Ott vannak az asztalodon, a fiókodban, a szekrényben, a polcodon.

Asztali kiegészítők, Iratmappák, Jegyzetcsipeszek, Jegyzetfüzetek, Névjegykártya-tartók, Nyakpántok, Számológépek, Vonalzók, Üvegtrófeák vagy épp szemüveg törlőkendők.

 

Milyen alkalomból adjuk ajándékba az irodai kiegészítőket?

 

Három külön esetet különböztetnék meg.

  1. Az egyik, amikor egy-egy kollégának adjuk ajándékba, például, születésnapra, vagy, hogy már egy éve dolgozik nálatok, egy nagyobb siker elérésére. Ilyen esetben érdemes egyedi logóval is ellátni az ajándékot, amiben mi is tudunk segíteni és ne feledjük, hogy valamilyen virágot, bort, vagy csokit is adjunk mellé.
  2. A másik eset, amikor egész csapatot ellátjuk logózott irodai eszközökkel, hogy építsék a cégünk márkáját, egységet alkosson az iroda, amikor például egy ügyfél tér be az irodába.
  3. A 3. eset, amikor ezeket az eszközöket reklámajándékként használjuk fel. Kitelepülésen, rendezvényen, börzén való részvétel esetén kötelező, hogy repiajándékokat adjon a cég. Az ilyen szóróajándékok emelik cégünk márkáját, és emlékezetessé teszik cégünket leendő ügyfeleink fejében. Reklámajándék esetében mindig ajánljuk, hogy egyedi logóval lássuk el az irodai kiegészítőket.

    A legjobb reklámajándékok a témakörben: Iratmappák, Jegyzetfüzetek, Jegyzetcsipeszek, nyakpántok, szemüvegtörlőkendők.

 

Logózva vagy anélkül kérjük?

Itt a webshopban meg lehet úgyis rendelni a irodai kiegészítő ajándékokat, ahogy a képen szerepel, de lehet rá kérni extra szövegezést, logót vagy bármilyen mintát. Ezzel teljesen egyedivé tudjuk varázsolni. Akár egy Boldog szülinapot, 5. Évfordulóra jól tud mutatni rajta. Céges logóval, szlogennel pedig a rendezvényeket, irodát tudja elvarázsolni.

 

Nézd meg őket ide kattintva!

Tartalomhoz tartozó címkék: Reklámajándék ötletek