Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Milyen a jó reklámajándék nőknek?

Egy jól megválasztott reklámajándék sok mindent kifejezhet, lehet évfordulós ajándék, nyugdíjba vonulás alkalmából adott ajándék, hónap dolgozója ajándéka, kinevezéssel járó jutalom ajándék.

Próbáljunk meg úgy választani, hogy az ajándék illeszkedjen az ajándékozott ízléséhez, életéhez. Ebben szeretnénk kicsit segíteni, hogy ha nő számára vásárolunk ajándékot, akkor mi az, amivel nem lőhetünk mellé.

Alap esetben természetesen az alkalom nagyon sokat meghatároz, de egy csokor virág minden esetben járjon az ajándék mellé.

Ha céges logóval ellátott ajándékot adunk, márpedig javasoljuk, hogy legyen rajta a logó, akkor figyeljünk arra, hogy ne essünk túlzásba a méretével.

Gondoljunk arra, hogy hol fogja tárolni az ajándékozott az ajándékot. Irodában, asztalán, otthon, vagy viselni fogja?

Próbáljunk úgy választani, hogy ha nem is ismerjük teljesen jól, kérjünk tanácsot közeli kollégától, kérdezzük meg mi a hobbija, mi az, amin mostanában ügyködik.

Persze csak is általánosságban, jó választás lehet egy táska, esernyő, bögre vagy kávés csésze, sminkes kiegészítők vagy épp valamilyen kézművességgel kapcsolatos ajándék.

Ha egy általánosabb ajándékot választanánk, akkor bármilyen női kiegészítő, csajos holmi szóba jöhet, amelyeket ide kattintva érsz el.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Reklámajándék ötletek