Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Milyen ajándékot vegyek a főnöknek?

2021. 04. 07. 12:25:07

Nem egyszerű feladat, ha főnökünknek kell ajándékot vásárolni, hiszen nem csak ismerni kell, mint ember, de nem szabad átlépni a privát zónába. Ebben fogunk segíteni.

Ha többen összefogtok, akkor nagyobb ajándékot is tudtok adni közösen, de ha meghatározott a költségkeret, akkor mindenképpen valami frappáns ajándék a befutó.

 

Milyen alkalomból vásárolunk neki ajándékot?

Karácsonykor őt húztad? Vagy éppen felmondasz és búcsúajándék? Születésnapra vagy névnapra? Esetleg egy nagy siker a cégben?

Nem mindegy, mi az alkalom, hiszen meghatározza az ajándék stílusát is és a költségkeretet is. Születésnap esetén a torta vagy valami finomság elkerülhetetlen, így közösen tudjátok elfogyasztani, ami remek alkalom a közös beszélgetésre, lazulásra. Persze egy jó bor is jó tud lenni, de egy nem ehető ajándék soha nem árt mellé, ami valódi emlék lesz. Használni fogja, örömét leli benne.

Ha Karácsonyra vásárolnál ajándékot főnöködnek, van pár ötletünk, ha karácsonyi vonalat céloznád meg, de ne feledd, ezeket nem fogja egész évben használni.

 

Érdeklődési kör?

A legegyszerűbb megoldás, ha az érdeklődési körének megfelelő ajándékot keresel. Ami éppen foglalkoztatja, amiről folyton beszél, és nem munka. Pl. grillezés, gyerekéről. Ide kattintva bal oldalt, rengeteg témakör közül kiválaszthatod, ami a főnöködhöz illik. Amire figyelj, hogy az ajándék lehet jópofa, vicces, de nem lépd át azt a láthatatlan vonalat, amit már nem illik adni, akkor sem, ha nagyon laza és jófej a főnök.

Ha főnököd tipikus főnök, nem beszélget veletek, csak munkáról van szó bent, akkor lehet irodába való ajándékot adni neki, amivel nem tudsz mellé lőni, és valóban használni is fogja. Akár egyedi feliratot is tehetünk rá, hogy „2020 legjobb főnöke”.

Férfi főnök / Női főnök?

Nagyban befolyásolja a döntést, hogy milyen nemű a főnökünk. Ugyan vannak uniszex ajándékok, bőven, de sokkal jobb hatást érünk el, ha nemének megfelelő ajándékot választunk neki.

Női Főnöknek: Laptoptáska, tükrök, sminktáska, antistresszlabda, kávés csésze, bögre

Férfi Főnöknek: Autós kiegészítő, power bank, szerszámok, szép toll

Nézd meg Ajándék webáruházunkat, és a bal oldalon, rengeteg ötletet találsz, ahol ki tudod választani a megfelelő ajándékot főnöködnek, aminek valóban örülni fog.

Tartalomhoz tartozó címkék: Reklámajándék ötletek